2015-2016 Sonbahar-Kış Makyaj Trendleri

0

Selam Kızlar;
Hadi 2016 kış makyaj trendlerine birlikte göz atalım..

Makyaj stilleri her zaman kadınların güzelliğine çarpıcı dokunuşlar yapar. Minimal makyaj stillerisi ise kadının doğal güzelliğini dış dünyaya yansıtır.DOĞAL MAKYAJ1

DOĞAL MAKYAJ(NATURAL MAKE UP)chanel-2015-2016-sonbahar-kis-makyaj-koleksiyonu

2016’nın Kış makyaj trendleri arasında da doğal makyaj tarzları oldukça ön planda. Duru, berrak ve naturel görünümün baz alındığı bu makyajın olmazsa olmaz ilk kriteri, sağlıklı cilt görünümüdür.
Bunun yanı sıra ışıltılı cilt,mat dudaklar ve kalın kaş detaylarıda yer almaktadir.

TWİGGY MAKYAJ STİLİ

2016 yılında 1970’lerin birçok trendi hayatımıza girecek olsa da 60’ların Twiggy makyaj stili en öne çıkan detaylardan olacak. Cesur kirpiklerin ön planda olduğu bu makyaj tarzını isterseniz eyeliner da sürerek daha da çarpıcı hale getirebilirsiniz.  Her saç stiliyle de müthiş uyum sağlayan Twiggy makyaj stilini şimdiden moda ile iç içe olan insanlar yapmaya başladı bile.

 

BUĞULU GÖZ MAKYAJI(SMOKY EYE’S)


Vazgeçilmez buğulu göz makyajı (smoky eye’s) 2016 kış makyaj modasının vazgeçilemeyenleri arasında yerini aliyor.Yoğun siyah, gri ve kahverengi ile yapılan dumanlı göz makyajları yoğun maskara ile zenginleştiriliyor ve çarpıcı bakışlara kavuşmanızı sağlıyor. Bu makyajda dikkat edilmesi gereken en önemli detay cilt makyajının olabildiğince hafif olması.Ruj tercihinizde de ten rengi rujlar seçebileceğiniz gibi tatlı şarap renklerini de kullanabilirsiniz.

KIRMIZI DUDAKLAR
stylish-alternatives-to-classic-red-lips

Kan kırmızı dudaklar 2016 kış makyaj trendleri arasında çoktan yerini aldi.
Kıpkırmızı dudaklarınız ile makyaj stiliniz de retro bir görünüm arıyorsanız kesinlikle tırnaklarınıza da aynı tonlarda bir kırmızı oje sürün. İster parlak, ister mat kırımızı rujunuz size cesur ve güzel bir görünüm katacak…

PARLAK DUDAKLAR

90’lı yılların parlak dudakları 2016’nın Kış makyaj trendleri arasında ilk sıralarda yerini alıyor.
Genç ve aktif bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olan dudak parlatıcları, aynı zamanda dudaklarınzı da daha dolgun gösterir. Hem yoğun göz makyajıyla hem de naurel tonlarda yapılmiş göz makyajıyla rahatça kullanabileceğiniz dudak parlatıcıları şimdiden büyük kozmetik markalarının raflarında yerini buldu.

GRİ’NİN HAKİMİYETİ

gri far2 Göz makyajında gri rengi bazı zamanlar tercih etsek de 2016 Kış sezonunda daha çok kullanacağız gibi gözüküyor.

İsterseniz dumanlı göz makyajınızda gölgeler için, isterseniz de yoğun göz makyajı seçimlerinizde kullanacağınız gri farlar bakışlarınızı hoş ve tatlı bir biçimde yansıtır. Ünlü makyaj artistleri de bu bakışlar için, ” güvercin” benzetmesi yapıyor…grifar1
Bir Sonraki Yazımızda Görüşmek Üzere
Mutlu Günler Ve Makyajlar Dilerim 🙂

Önceki İçerikAralıkta dolar fırtınası kopabilir
Sonraki İçerikDünya Liderleri Topuzlu Olsaydı?
Kerem AYKIN
Bir Akrep burcu olarak 13 kasım 1991 tarihinde doğdum. Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Yapı Ressamlığı programı mezunuyum. Soracak olursanız Teknik Ressamlık ve Makyaj sektörü iki uzak nokta diye. Şöyle ki her zaman hayatı uçlarda yaşamak daha keyiflidir. 1 yıl mac kozmetikte make up artist olarak görev aldım. Şuanda da make up for ever bünyesinde çalışmaya devam etmekteyim. Make Up For Ever’da Kullandığımız en sevilen söz ”Life is a stage.” yani hayat bir sahnedir. Benim Felsefem haline gelen bir sözdür. Makyajla İlgili Her Türlü Sorularınızı yanıtlamak için ben hazırım 🙂 Unutmayın En Güçlü Silahımız Elimizdeki Fırçalarımızdır.

CEVAP VER

Lütfen yorum yapın
Lütfen isminizi buraya yazınız