Yazarlar

RuhurevanKURUCU & EDİTÖR

Yalnızca kapısı meşhur bir devlet okuluna müteallik sosyoloji bölümünün asosyalliğinde kültürel sermayeye kullanışlı bir ürün olarak yeniden dizayn ediliyorum. Bilmeye yakın bir histen kaçıyorum aşırılığa ve bu aşırılıkta keşfetmeye çalışıyorum. Güdümlenmiş bir bilişselliğin çobanıyım yahut kim bilir ben kimim?


HepKaybeden – KURUCU & EDİTÖR

Hemen bi word dosyası açtım ve yeni bi yazı yazmak istedim. O kadar yeni olmalıydı ki dosyanın adı bile yeni word metin belgesi olarak kalmalıydı.


Ceterisparibus – KURUCU & EDİTÖR

Marmara üniversitesi mezunu, özel bir bankada çalışıyor ve kalan zamanında yatırım psikolojisi ve finansal piyasalarda belirsizlik üzerine kafa yoruyor. Bu aralar hayatı ciddiye almıyor, almak istediği 73 model mercedes için para biriktiren ceterisparibus, aynı zamanda forex piyasada kendi portföyünü yönetiyor.


Floransalıressam – KURUCU & EDİTÖR

İstanbul Üniversitesi Klasik arkeoloji öğrencisi, defineci, mezar kazıcı 😀


DENİZ ÇİFTÇİ – YAZAR

Çağımızda geçmiş yüzyılların bilmediği, kısa ömürlü bir yaratık yaşıyor; sinemadan çıkmış insan. İşte ben onlardan biriyim.


ERKAN ÖZEN – YAZAR

Erkan Özen Marmara Üniversitesi İktisat bölümünde okuyor. Aynı zamanda özel bir şirketin muhasebesinde çalışıyor. Sinema,felsefe,spor,kültür hakkında yazılar yazıyor. “Beni öldürmeyen şey; yazı yazdırır.”


ŞEYMA ÇELİK – YAZAR

“Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine. Bu hasret bizim.”


SERKAN ÖZENYAZAR

Serkan Özen (Yedek golcü). İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde okuyor. Aynı zamanda internet gazeteciliğinde spor basını üzerinde faaliyet gösteriyor. Sinema, spor ve az buçuk siyaset hakkında yazılar yazıyor.


EQUİLİBRİUMPOİNTYAZAR

Sakarya üniversitesi isletme bolumunden mezun oldu. Paparjam de yazmanin yani sira bir medya grubunun pazarlama departmaninda calisiyor. İnsan iliskilerine onem veren yazarimiz hayati biraz fazla ciddiye aliyor galiba. Hobilerinin arasinda spor yapmak ilk sirada ve dondurmaya bayılıyor.


VLADİMİR VOSTOK – YAZAR

Fotoğrafçı, müzisyen ve bilişim uzmanı.


CARPEDİEM – YAZAR

Surlarla kaplı şehrin (Diyarbakır’ın) fakir bir semtinde doğan, 5 yaşında okumayı söken ve 7 yaşında da babamın önderliğiyle kitap okumaya başlayan biriyim. Elime ilk aldığım kitap Jack London’ın Vahşetin Çağrısı kitabı oldu. Okuduğum en değerli yazarların başında geliyordu. Zamanla okuduğum kitaplar sayesinde insanlardan tamamen koptum. Nevrotik yanımı tetikleyip beni buhrana sürükledi kitaplar. Okuduğum her kitap hayatımda dost dediğim birini alıp götürdü benden. İlkokul ve lise eğitimimde gayet başarılı bir öğrenciydim. Kendi çapımda bir şeyler yazmaya ilk 11 yaşında başladım. İlk eserim askere giden dayıma yazdığım bir şiir olmuştu. Sonrasında kalemim susmadı ve bende onunla konuşmaya başlar oldum. İlerisi için hiçbir zaman yazarlık hayalim olmadı. Ama okuduğum kitapların ve yazarların sayısı arttıkça içimdeki ateşe atılan odunların sayısı da artıyordu. İçimdeki ateş beni yakıyordu. Okuduğum her kitap ağzıma sıçıyordu. Tek amacım var şu an. Hayatımın içine sıçan bu yazarlardan ölmeden intikam almak. Bu doğrultuda bir eser verip Yusuf Atılgan gibi köyüme dönüp çiftçilik yapmak istiyorum.


ARMAĞAN K. – YAZAR

1993 senesinde yaz sıcağının tam ortasında, Temmuz ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Yaşadığı semtteki insanların aksine akademik başarıya değer veren bir ailenin ilk çocuğu olarak Şişli’de ilköğretimini aldı. İlkokul yıllarında yazı yazmaya ve şiir okumaya merakını keşfeden yazarın bu alanda yarışma dereceleri vardır. Lise eğitimini Sarıyer’de bulunan Rotary 100. Yıl Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Burada eğitimden ziyade hayatla tanıştı. Kıymet vermeyi, karşılıksız güvenmeyi , güzeli  çirkinden ayırmayı, varken yemeyi,  yokken sürünmeyi, dost kelimesinin anlamını bu yaşlarda öğrendi. Akademik başarısının düşük olduğu lise yıllarında bir sene sınıf tekrarıyla birlikte mezun olup, Sakarya Üniversitesi’nin İşletme fakültesinde İnsan Kaynakları Yönetimi lisansını tamamlamak için uğraş veriyor. Kitaplara, doğaya ve Hayyam’a sevdalı olan yazar politikaya, tarihe, psikolojiye, felsefeye ve edebiyata merak duymaktadır. Her şeyin bir şeyini, bir şeyin her şeyini bilmeye gayret etmekte, hayatı ve kadınları yollara düşerek tanımaya çalışmaktadır. Ona göre Şems olmak da elimizde Alaaddin olmak da. Her şey küçük bir andaki şeçimlerden ibaret.


kerem aykın

KEREM AYKIN – YAZAR

Bir Akrep burcu olarak 13 kasım 1991 tarihinde doğdum. Düzce Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Yapı Ressamlığı programı mezunuyum. Soracak olursanız Teknik Ressamlık ve Makyaj sektörü iki uzak nokta diye. Şöyle ki her zaman hayatı uçlarda yaşamak daha keyiflidir. 1 yıl mac kozmetikte make up artist olarak görev aldım. Şuanda da make up for ever bünyesinde çalışmaya devam etmekteyim. Make Up For Ever’da Kullandığımız en sevilen söz ”Life is a stage.” yani hayat bir sahnedir. Benim Felsefem haline gelen bir sözdür. Makyajla İlgili Her Türlü Sorularınızı yanıtlamak için ben hazırım 🙂 Unutmayın En Güçlü Silahımız Elimizdeki Fırçalarımızdır.